Supermarkt Openingstijden

Supermarkt Openingstijden Pinksteren

14 mei 2013

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Eerste en Tweede Pinksterdag (zondag 19 en maandag 20 mei 2013). Traditioneel zijn beide Pinksterdagen feestdagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdagen geopend te zijn. En als het weer een beetje blijft meezitten, kan je lekker een barbecue houden. En dan is het natuurlijk vervelend als de supermarkt gesloten is terwijl je vlees, salades, stokbrood en bier wilt halen (tip: doe eens de Barbecue bespaartest om te kijken hoeveel je kan besparen op je BBQ). Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is met Pinksteren, geeft Yenom hieronder een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

 

Openingstijden supermarkten op Eerste en Tweede Pinksterdag (19 en 20 mei 2013):

Agrimarkt supermarkt Alle Agrimarkt supermarkten zijn eerste Pinksterdag gesloten, op Pinstermaandag zijn de filialen Goes (16u - 20u), Roosendaal (16u - 20u) en Vlissingen (10u - 17u) geopend.
albert heijn supermarkt Veel Albert Heijn winkels zijn op 2e pinksterdag geopend, waarvan een aantal met gewijzigde openingstijden. Op 1e pinksterdag zijn de meeste winkels gesloten, maar ook een behoorlijk aantal supermarkten is geopend. Bekijk de AH website voor de openingstijden van jouw filiaal.
boni supermarkt De Boni supermarkten zijn met Pinksteren op 19 en 20 mei gesloten.
c1000 supermarkt Op eerste pinksterdag zijn slechts een zeer beperkt aantal C1000 supermarkt winkels geopend. Diverse C1000 winkels zijn wel open op tweede Pinksterdag, maar sluiten veelal eerder dan normaal hun deuren. Bekijk de aangepaste openingstijden van de C1000 supermarkt per C1000 winkel.
coop supermarkt De meeste Coop supermarkten zijn gesloten met eerste Pinksterdag. Op maandag 20 mei zijn veel Coop's geopend. De winkels hebben dan afwijkende openingstijden. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is met Pinksteren.
Deen supermarkt

Het merendeel van de Deen supermarkten is gesloten op zondag 19 mei. Enkele Deen winkels zijn geopend op 2e pinksterdag 20 mei. Bekijk het complete overzicht van de Deen openingstijden met Pinksteren

Dekamarkt supermarkt

Alle Dekamarkt filialen zijn gesloten op Eerste Pinksterdag. Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) zijn een aantal winkels geopend, maar met afwijkende openingstijden. Bekijk het overzicht van de geopende Dekamarkt supermarkten.

Lekkerdoen supermarkt Een aantal Dirk van de Broek, Bas van de Broek en Digros winkels zijn geopend op 2e pinksterdag, terwijl vrijwel alle winkels gesloten zijn op 1e pinksterdag. De meeste winkels hebben echter beperkte openingstijden op maandag 20 mei (vaak van 10.00 tot 18.00 uur, of alleen van 16.00 tot 19.00u). Op de website van Dirk is dit overzichtelijk weergegeven. Bekijk hier de Lekker Doen website voor de openingstijden van jouw filiaal.
EMTE supermarkt

De EMTÉ supermarkten zijn 1e Pinksterdag niet geopend met uitzondering van EMTE Hulst (10-18u), EMTE Putte (9-18u) en EMTE Sluis (9-18u). Een aantal winkels zijn wel geopend op 2e pinksterdag maar met aangepaste openingstijden. Bekijk het overzicht van de EMTÉ supermarkten die geopend zijn met Pinksteren

Hoogvliet supermarkt Hoogvliet supermarkten zijn gesloten op zondag 19 mei. Op maandag 20 mei zijn ongeveer de helft van de Hoogvliet supermarkten open. Bekijk het complete overzicht per Hoogvliet filiaal.
Jan Linders supermarkt Alle Jan Linders supermarkten zijn met eerste Pinksterdag gesloten. Op 2e Pinksterdag zijn er een aantal open, maar meeste winkels sluiten wel eerder en openen later. Bekijk de complete lijst met Jan Linders winkels.
Jumbo supermarkt Een veertigtal Jumbo supermarkten zijn geopend met eerste Pinksterdag 19 mei. Ongeveer de helft van de Jumbo Supermarkten zijn geopend op Pinkstermaandag 20 mei maar sluiten hun deuren wat vroeger dan normaal. Bekijk van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Nettorama supermarkt Alle Nettorama supermarkten zijn met 1e Pinksteren gesloten. De winkels die open zijn op 2e pinksterdag, hebben de zondagsopeninsgtijden. Klik voor een compleet overzicht per Nettorama supermarkt.
Lidl supermarkt

Alle Lidl supermarkten zijn gesloten met 1e Pinksterdag, met uitzondering van het filiaal aan de Wesselsstraat in Den Haag (10-18u). Een aantal Lidl filialen zijn wel geopend op maandag 20 mei. Bekijk hier het overzicht van de met Pinksteren geopende Lidl supermarkten.

Plus supermarkt De derde van de Plus supermarkten zijn met Eerste Pinsterdag open. De plus winkels die geopend zijn hebben afwijkende openingstijden. Op 2e Pinksterdag zijn enkele winkels geopend, maar deze hebben ook afwijkende openingstijden. Bekijk welke Plus supermarkt geopend is met Pinksteren.
Poiesz supermarkt Alle Poiesz supermarkten zijn beide Pinksteren gesloten.
Supercoop supermarkt De meeste Supercoop supermarkten zijn gesloten met Pinksteren. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden op 1e en 2e Pinksterdag. Bekijk hoe laat jouw Supercoop supermarkt geopend is op Pinksteren.
Vomar supermarkt Ongeveer de helft van de Vomar filialen is met 1e Pinksterdag geopend. Het betreft hier veelal de supermarkten die normaal op zondag open zijn. Op 2e pinksterdag zijn bijna alle Vomar's geopend. Bekijk het overzicht van Vomar voordeelmarkten geopend met Pinksteren.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Aldi, MCD en Spar hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Pinksteren.

aldi supermarktAttent supermarktDagwinkel supermarktEkoplaza supermarktMCD supermarktSpar supermarktTroefmarkt supermarkt

 

Voor een aantal winkels als Attent en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom 1ste en 2e Pinksterdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

 

Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.

 

- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'