Supermarkt Openingstijden

Supermarkt Openingstijden Pinksteren

7 juni 2014

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Eerste en Tweede Pinksterdag (zondag 8 en maandag 9 juni 2014). Traditioneel zijn beide Pinksterdagen feestdagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdagen geopend te zijn. En als het weer een beetje blijft meezitten, kan je lekker een barbecue houden. En dan is het natuurlijk vervelend als de supermarkt gesloten is terwijl je vlees, salades, stokbrood en bier wilt halen (tip: doe eens de Barbecue bespaartest om te kijken hoeveel je kan besparen op je BBQ). Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is met Pinksteren, geeft Yenom hieronder een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

 

Openingstijden supermarkten op Eerste en Tweede Pinksterdag (8 en 9 juni 2014):

Agrimarkt supermarkt Alle Agrimarkt supermarkten zijn eerste Pinksterdag gesloten, op Pinstermaandag zijn de filialen Goes (10u - 18u), Roosendaal (11u - 18u) en Vlissingen (10u - 17u) geopend.
albert heijn supermarkt Veel Albert Heijn winkels zijn op 2e pinksterdag geopend, waarvan een aantal met gewijzigde openingstijden. Op 1e pinksterdag zijn de meeste winkels gesloten, maar ook een behoorlijk aantal supermarkten is geopend. Bekijk de AH website voor de openingstijden van jouw filiaal.
boni supermarkt De Boni supermarkten zijn met Pinksteren zondag 8 juni gesloten. Tweede Pinksterdag zijn een aantal Boni winkels geopend echter openingstijden zijn nog niet bekend.
c1000 supermarkt Op eerste pinksterdag zijn slechts een zeer beperkt aantal C1000 supermarkt winkels geopend. De helft van de C1000 winkels zijn open op tweede Pinksterdag (9 juni), maar sluiten veelal eerder dan normaal hun deuren. Bekijk de aangepaste openingstijden van de C1000 supermarkt per C1000 winkel.
coop supermarkt De meeste Coop supermarkten zijn gesloten met eerste Pinksterdag. Op maandag 9 juni zijn bijna alle Coop's geopend. De winkels hebben dan afwijkende openingstijden. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is met Pinksteren.
Deen supermarkt

Deen supermarkten zijn open met Pinksteren volgens aangepaste zondags openingstijden. Enkele Deen winkels zijn gesloten op 8 en 9 juni. Bekijk het complete overzicht van de Deen openingstijden met Pinksteren

Dekamarkt supermarkt

De meeste Dekamarkt filialen zijn gesloten op Eerste Pinksterdag. Maandag 9 juni (Tweede Pinksterdag) zijn een aantal winkels geopend, maar met afwijkende openingstijden. Bekijk het overzicht van de geopende Dekamarkt supermarkten.

dirk supermarkt Bijna alle Dirk supermarkten zijn geopend op 1e en 2e pinksterdag. Alle winkels hebben echter beperkte openingstijden met Pinksteren. Bekijk de openingstijden van jouw Dirk filiaal.
EMTE supermarkt

De EMTÉ supermarkten zijn 1e Pinksterdag niet geopend met uitzondering van EMTE Hulst (10-18u), EMTE Putte (9-18u) en EMTE Sluis (9-18u). Een aantal winkels zijn wel geopend op 2e pinksterdag maar met aangepaste openingstijden. Bekijk het overzicht van de EMTÉ supermarkten die geopend zijn met Pinksteren

Hoogvliet supermarkt Hoogvliet supermarkten zijn gesloten op zondag 8 juni met uitzondering van 5 winkels. Op maandag 9 juni zijn de meeste Hoogvliet supermarkten open. Bekijk de aangepaste openingstijden per Hoogvliet filiaal.
Jan Linders supermarkt Veel Jan Linders supermarkten zijn met eerste Pinksterdag gesloten. Op 2e Pinksterdag zijn de meeste winkels open, maar sluiten wel eerder en openen later. Bekijk de complete lijst met Jan Linders winkels.
Jumbo supermarkt Een klein aantal Jumbo supermarkten zijn geopend met eerste Pinksterdag 8 juni. Ruim 300 winkels van de Jumbo Supermarkten zijn geopend op Pinkstermaandag 9 juni maar sluiten hun deuren wat vroeger dan normaal. Bekijk van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Nettorama supermarkt Alle Nettorama supermarkten zijn met 1e Pinksteren gesloten. De winkels die open zijn op 2e pinksterdag, hebben de zondagsopeninsgtijden. Klik voor een compleet overzicht per Nettorama supermarkt.
Plus supermarkt Enkele Plus supermarkten zijn met Eerste Pinsterdag open. De Plus winkels die geopend zijn hebben afwijkende openingstijden. Op 2e Pinksterdag zijn ongeveer de helft van de winkels geopend, maar deze hebben ook afwijkende openingstijden. Bekijk welke Plus supermarkt geopend is met Pinksteren.
Poiesz supermarkt Alle Poiesz supermarkten zijn beide Pinksteren geslotenmet uitzondering van het filiaal Workum die 1e Pinksterdag 8 juni geopend is van 10.00 - 18.00.
Supercoop supermarkt De meeste Supercoop supermarkten zijn geopend met Pinksteren. Op Pinkstermaandag zijn alle Supercoop winkels open met uitzondering van Steenwijk. Alle winkels hebben afwijkende openingstijden op 1e en 2e Pinksterdag. Bekijk hoe laat jouw Supercoop supermarkt geopend is op Pinksteren.
Vomar supermarkt Ongeveer de helft van de Vomar filialen is met 1e Pinksterdag geopend. Het betreft hier veelal de supermarkten die normaal op zondag open zijn. Op 2e pinksterdag zijn bijna alle Vomar's geopend.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Aldi, MCD en Spar hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Pinksteren.

aldi supermarktAttent supermarktDagwinkel supermarktEkoplaza supermarktMCD supermarktLidl supermarktSpar supermarktTroefmarkt supermarkt

 

Voor een aantal winkels als Attent en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom 1ste en 2e Pinksterdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

 

Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.

 

- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'