Supermarkt Openingstijden

Openingstijden koninginnedag

28 april 2013

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en hoe laat hun winkel open is met Koninginnedag (30 april 2013), Dodenherdenking (4 mei 2013) en Bevrijdingsdag (5 mei 2013). Dit jaar is speciaal omdat dit de laatste Koninginnedag is en volgende jaar is het Koningsdag op 27 april. Dit jaar is Koninginnedag op dinsdag en als je nog wat extra oranje tompoucen, bier of oranjebitter wilt kopen, is het natuurlijk heel vervelend als de supermarkt gesloten is. Om je te helpen te bepalen of je supermarkt geopend is op koninginnedag, geeft Yenom hier een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

Openingstijden supermarkten op koninginnedag 30 april 2013

Agrimarkt supermarkt Alle Agrimarkt supermarkten zijn geopend op Koninginnedag van 7.00 - 10.00 uur.
albert heijn supermarkt Vrijwel alle Albert Heijn winkels zijn geopend, maar een beperkt aantal filialen sluiten hun deuren eerder dan normaal. De meeste supermarkten zijn open tot 20.00 uur, maar een aantal sluit reeds om 17 of 18 uur. Bekijk hier de AH website voor de openingstijden van jouw filiaal.
boni supermarkt Veel Boni supermarkten zijn op Koninginnedag geopend, wel gelden er aangepaste openingstijden voor 30 april. Bekijk de aangepaste openingstijden per Boni vestiging.
c1000 supermarkt Veel C1000 supermarkten hanteren op Koninginnedag hun reguliere openingstijden. Overige C1000 filialen sluiten om 13.00 uur. Bekijk de eventueel aangepaste openingstijden van jouw C1000 winkel.
coop supermarkt Bijna alle Coop supermarkten zijn volgens de reguliere geopend met Koninginnedag. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden tot bijvoorbeeld 13.00 uur. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is op 30 april.
Deen supermarkt Alle Deen supermarkten zijn op Koninginnedag gesloten en op 29 april zijn alle Deen vestigingen open van 8.00 tot 21.00 uur.
Dekamarkt supermarkt Op koninginnedag zijn de volgende Dekamarkt supermarkten geopend van 8:00 t/m 14:00 uur:
 • Beverwijk, Spoorsingel
 • Haarlem, Planetenlaan
 • Haarlem, Prins Beatrixplein
 • Santpoort-Noord, Hagelingerweg
 • Wormerveer, Plein 13
 • Zwaag, Korenbloem
De overige Dekamarkt winkels zijn gesloten.
Lekkerdoen supermarkt Vrijwel alle Dirk van de Broek, Bas van de Broek en Digros winkels zijn geopend, maar sluiten hun deuren eerder dan normaal. De meeste winkels sluiten om 13.00 of 19:00 uur. Op de website van Dirk is dit overzichtelijk weergegeven. Bekijk hier de Lekker Doen! website voor de openingstijden van jouw filiaal.
EMTE supermarkt De meerderheid van alle EMTÉ supermarkten is gesloten op 30 april. De volgende filialen zijn open:
 • Putte
 • Hulst
 • Valkenswaard Leenderweg
 • Reusel
 • Veghel
 • Nunspeet
Bekijk de aangepaste openingsuren van deze filialen.
Hoogvliet supermarkt Alle Hoogvliet winkels zijn geopend met uitzondering van UTRECHT Roelantdreef en RIJSWIJK Pr. Johan Friso Promenade. Alle Hoogvliet vestigingen zijn open van 08:00 t/m 13:00 behalve DEN HAAG Leywegop die is op 30 april open van 8.00 tot 18.00 uur. Bekijk het overzicht van de openingstijden van alle Hoogvliet supermarkten.
Jan Linders supermarkt Alle Jan Linders supermarkten zijn op dinsdag 30 april geopend tot 19.00 uur. Alleen de winkel in Eindhoven is gesloten. Bekijk hier de adressen van alle Jan Linders supermarkten.
Jumbo supermarkt Bijna alle Jumbo Supermarkten zijn geopend tijdens de huldiging van de koning, toch sluiten een groot aantal winkels reeds op 12.00 of 13.00 uur hun deuren. Een aantal Jumbo supers zijn langer geopend tot 18.00 of 21.00 uur. Bekijk hier van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Lidl supermarkt Vrijwel alle Lidl filialen zijn geopend van 8.30 tot 14.00 uur. Een aantal filialen sluit echter later om 17.00 uur.
Nettorama supermarkt Alle Nettorama supermarkten zijn met Koninginnedag geopend van 08:00 t/m 12:00. Bekijk alle Nettorama openingstijden.
Plus supermarkt De helft van de Plus supermarkten is met Koninginnedag gesloten. De meeste winkels zijn geopend, maar sluiten reeds om 13.00 uur of 17.00 uur. Een aantal winkels is echter langer geopend. Openingstijden van alle Plus supermarkten op Koninginnedag, tref je hier aan.
Poiesz supermarkt Alle Poiesz supermarkten zijn op Koninginnedag 30 april gesloten. Een overzicht van de winkels en openingstijden rond Koninginnedag tref je hier aan.
Supercoop supermarkt Alle Supercoop supermarkten zijn geopend met Koninginnedag behalve Supercoop Den Bosch. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden. Bekijk via de zoekfunctie hoe laat jouw Supercoop supermarkt geopend is op Koninginnedag 30 april.
Vomar supermarkt Alle Vomar supermarkten zijn met Koninginnedag 2013 gesloten met uitzondering van de Vomar vestiging Amsterdam Lambertus Zijlplein. Kijk voor een overzicht van de actuele openingstijden naar jouw Vomar winkel.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Aldi, Attent, Dagwinkel, Ekoplaza, MCD, Spar en Troefmarkt hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op koninginnedag en bevrijdingsdag.

aldi supermarktAttent supermarktDagwinkel supermarktEkoplaza supermarktMCD supermarktSpar supermarktTroefmarkt supermarkt

Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.Openingstijden supermarkten tijdens dodenherdenking (4 mei):

Op 4 mei zijn alle supermarkten normaal geopend. Alleen zullen in verband met dodenherdenking alle supermarkten eerder sluiten. De meeste supermarkten die normaal 's avonds geopend zijn, zullen uiterlijk om 19.00 uur de winkel sluiten. Veel andere supermarkten die niet 's avonds open zijn zullen gewoon om 17.00 of 18.00 uur sluiten.
Dus als je nog boodschappen moet doen op 4 mei, kun je dit het beste voor 18.00 uur doen (tenzij jouw supermarkt normaal ook eerder sluit, dan moet je natuurlijk eerder gaan).Openingstijden supermarkten met bevrijdingsdag (5 mei):

Op 5 mei zijn vrijwel alle supermarkten normaal geopend. Omdat voor niet alle supermarkten deze informatie op moment van schrijven reeds beschikbaar is, staan de actuele Bevrijdingsdag openingstijden in het 'open met Bevrijdingsdag' artikel.

 

Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.


- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'