Supermarkt Openingstijden

Openingstijden Supermarkten Kerstdagen

21 december 2013

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december 2013). Ook wordt vaak de vraag gesteld tot hoe laat de supermarkt open is op kerstavond (24 december). Traditioneel zijn beide Kerstdagen feestdagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdagen geopend te zijn. Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is rond Kerst 2013, geeft Yenom hieronder een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

 

Openingstijden supermarkten op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag (24, 25 en 26 december 2013):

Agrimarkt openingstijden Alle Agrimarkt supermarkten zijn op eerste en tweede Kerstdag gesloten. Op dinsdag 24 december zijn alle Agrimarkt supermarkten open tot 18.00 uur.
albert heijn openingstijden

Maandag 24 december sluiten de meeste winkels om 19.00 uur, maar enkele winkels zijn open tot 20.00 uur of nog langer. Op 1e Kerstdag zijn vrijwel alle Albert Heijn winkels zijn gesloten, met uitzondering van een aantal AH to Go winkels. Op 2e Kerstdag openen ruim 200 filialen en supers hun deuren, maar gaan ze later open (10 of 11 uur) en sluit eerder dan normaal (vaak 18.00 uur). Bekijk hier de AH website voor de openingstijden van jouw filiaal.

boni openingstijden De Boni supermarkten zijn met Kerst gesloten. Op kerstavond sluiten de meeste winkels om 19.00 uur. Bekijk de precieze openingstijden in de winkel.
c1000 supermarkt De meeste C1000 winkels zijn op 1ste en 2de Kerstdag gesloten, toch zijn er dit jaar vrij veel winkels open met Kerst. Bekijk de openingstijden van C1000. Op Kerstavond (24 december) sluiten de meeste winkels eerder.
Coop openingstijden De aangepaste openingstijden voor en rond de Kerst van Coop supermarkten zijn weergegeven op de Coop website. Op 1e kerstdag zijn alle Coop winkels gesloten, maar op 2e kerstdag zijn diverse supermarkten geopend.
Deen openingstijden

Op kerstavond zijn alle Deen winkels geopend tot 18.00 uur. Alle Deen supermarkten zijn gesloten op Eerste Kerstdag. Op de 2de Kerstdag zijn een aantal Deen winkels geopend. Bekijk alle Deen openingstijden per supermarkt.

Dekamarkt openingstijden

Dekamarkt heeft op de dagen voor kerst vaak aangepaste openingstijden (meer koopavonden en zondagsopening). Op Dinsdag 24 december sluiten alle Dekamarkt supermarkten om 19.00 uur met uitzondering van Lunteren, Vaassen, Epe en Putten deze sluiten om 18.00 uur. Op Eerste Kerstdag zijn alle Dekamarkt winkels gesloten. Op Tweede Kerstdag zijn een aantal supers geopend. Bekijk hier de Dekamarkt openingstijden rondom de feestdagen.

Dirk bas digros openingstijden

Dirk, Bas & Digros sluiten op Kerstavond de winkels om 19.00. Ook Dirk, Bas & Digros supermarkten zijn op Eerste Kerstdag geopend, dit geldt alleen voor enkele winkels in Amsterdam en Rotterdam. Tweede Kerstdag zijn een beperkt aantal Dirk, Bas & Digros winkels geopend, bekijk hier of jouw supermarkt open is.

EMTE openingstijden

Op dinsdag 24 december gaan de winkels eerder dicht (meeste om 17.00 of 18.00 uur). Eerste Kerstdag zijn alle EMTÉ supermarkten gesloten. Op Tweede Kerstdag zijn enkele EMTE winkels geopend bekijk de lijst.

Hoogvliet openingstijden De meeste Hoogvliet winkels sluiten op Kerstavond om 19.00 uur en hebben aangepaste openingstijden. Alle Hoogvliet winkels zijn op Eerste Kerstdag gesloten. Op Tweede Kerstdag zijn er een aantal Hoogvliet winkel open. Klik voor een compleet overzicht van alle Hoogvliet supermarkten.
Jan Linders openingstijden

Dinsdag 24 december zijn de Jan Linders winkels open van 7.00 tot 17.00. Alle Jan Linders supermarkten zijn op woensdag 25 december (1e Kerstdag) gesloten. Op donderdag 26 december zijn een aantal Jan Linders supermarkten geopend.

Jumbo openingstijden Veel Jumbo Supermarkten zijn gesloten tijdens de Kerstdagen, toch zijn er verschillende winkels dit jaar open die Eerste Kerstdag. Op Tweede kerstdag is de helft van de Jumbo winkels open, bekijk óf en van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Nettorama openingstijden De Nettorama supermarkten zijn gesloten met Kerst. Op 24 december zijn de veel winkels geopend tot 17.00 uur.
Plus openingstijden Alle Plus supermarkten zijn gesloten met Eerste Kerstdag met uitzondering van 11 winkels. Op Tweede Kerstdag zijn een beperkt aantal Plus supermarkten geopend. Bekijk de openingstijden rondom de feestdagen.
Poiesz openingstijden Alle Poiesz supermarkten zijn op beide Kerstdagen, woensdag 25 en donderdag 26 december gesloten. Op dinsdag 24 december zijn de Poiesz winkels geopend tot 18.00 uur. Op zondag 22 december zijn er extra koopavonden. Hier vind je alle Poiesz openingstijden rondom de feestdagen
Spar openingstijden Alle Spar supermarkten zijn gesloten op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Bekijk de gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen.
Supercoop openingstijden Op Eerste Kerstdag zijn alle Supercoop filialen gesloten. Tweede Kerstdag zijn er een beperkt aantal winkels geopend. De aangepaste openingstijden voor en rond de Kerst van Supercoop supermarkten zijn weergegeven op de Supercoop website. Donderdag en vrijdag zijn veel winkels extra lang open.
Vomar openingstijden Vomar is een van de weinige supermarktketens waar een aantal winkels geopend zijn op Eerste Kerstdag. Op Tweede Kerstdag is circa de helft van de Vomar winkels geopend. Deze winkels openen wel later en gaan ook eerder dicht. Bekijk voor jouw Vomar supermarkt de openingstijden rond de Kerst.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Aldi en Lidl hebben nog geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Eerste en Tweede Kerstdag.
aldi openingstijden Attent openingstijden Dagwinkel openingstijden Ekoplaza openingstijden Lidl openingstijden mcd openingstijden natuurwinkel openingstijden Troefmarkt openingstijden 

Voor een aantal winkels als Aldi, Attent, Ekoplaza, Lidl, MCD en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom 1ste en 2e Kerstdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

Via de zoekfunctie kun je makkelijk de adressen en telefoonnummers van de supermarkt vinden. Zeker voor de laatste categorie supermarkten is het zoals gezegd aan te raden telefonisch contact op te nemen, om de openingstijden te controleren.

 

- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'