Supermarkt Openingstijden

Openingstijden Supermarkten Kerstdagen

25 december 2014

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december 2014). Ook wordt vaak de vraag gesteld tot hoe laat de supermarkt open is op kerstavond (24 december). Traditioneel zijn beide Kerstdagen feestdagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdagen geopend te zijn. Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is rond Kerst 2014, geeft Yenom hieronder een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

 

Openingstijden supermarkten op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag (24, 25 en 26 december 2014):

Agrimarkt openingstijden De Agrimarkt supermarkten in Goes (10u-18u), Roosendaal (11u-18u) en Vlissingen (10u-17u) zijn op eerste en tweede Kerstdag open. Op woensdag 24 december zijn alle Agrimarkt supermarkten open tot 18.00 uur, met uitzondering van Vlissingen (17u).
albert heijn openingstijden

Woensdag 24 december sluiten de meeste winkels om 19.00 uur, maar enkele winkels zijn open tot 20.00 uur of nog langer. Op 1e Kerstdag zijn vrijwel alle Albert Heijn winkels zijn gesloten, met uitzondering van een aantal AH to Go winkels. Op 2e Kerstdag openen ruim 200 filialen en supers hun deuren, maar gaan ze later open (10 of 11 uur) en sluit eerder dan normaal (vaak 18.00 uur). Bekijk hier de AH website voor de openingstijden van jouw filiaal.

aldi openingstijden Op Kerstavond (24 december) sluiten alle Aldi supermarkten eerder de deuren, veel winkels sluiten om 17.00. Op eerste Kerst zijn alle Aldi winkels gesloten. Op tweede kerstdag zijn een aantal winkels open, bekijk de aangepaste Aldi openingstijden.
boni openingstijden Alle Boni supermarkten zijn 1ste en 2de Kerstdag gesloten.
c1000 supermarkt Alle C1000 winkels zijn op 1ste Kerstdag gesloten met uitzondering van 2 winkels. Op tweede Kerstdag zijn een kleine 40 winkels open. Bekijk de actuele openingstijden van C1000. Op Kerstavond (24 december) sluiten de meeste winkels eerder.
Coop openingstijden Op 1ste Kerstdag zijn alle Coop winkels geopend, op 60 winkels na. Op 2de Kerstdag zijn nog meer Coop winkels geopend. bekijk de aangepaste openingstijden rond de Kerst van Coop supermarkten.
Deen openingstijden

Op kerstavond zijn alle Deen winkels geopend tot 18.00 uur. Alle Deen supermarkten zijn gesloten op Eerste Kerstdag. Op de 2de Kerstdag zijn de meeste Deen winkels geopend. Bekijk alle Deen openingstijden per supermarkt.

EMTE openingstijden Op woesndag 24 december gaan de winkels eerder dicht (meeste om 17.00 of 18.00 uur). Eerste Kerstdag zijn alle EMTÉ supermarkten geslotenmet uitzondering van Hasselt, Goirle en 'S Gravenpolder. Op Tweede Kerstdag zijn enkele EMTE winkels geopend.
Hoogvliet openingstijden De meeste Hoogvliet winkels sluiten op Kerstavond om 19.00 uur en hebben aangepaste openingstijden. Alle Hoogvliet winkels zijn op Eerste Kerstdag gesloten, behalve 7 winkels. Op Tweede Kerstdag zijn de meeste Hoogvliet winkels open. Klik voor een compleet overzicht van alle Hoogvliet supermarkten.
Jan Linders openingstijden

Woensdag 24 december zijn de Jan Linders winkels open tot 18.00. Alle Jan Linders supermarkten zijn op donderdag 25 december (1e Kerstdag) gesloten. Op vrijdag 26 december zijn een aantal Jan Linders supermarkten geopend.

Jumbo openingstijden Veel Jumbo Supermarkten zijn gesloten tijdens de Kerstdagen, toch zijn er verschillende winkels dit jaar open die Eerste Kerstdag. Op Tweede kerstdag is de helft van de Jumbo winkels open, bekijk óf en van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Lidl openingstijden De meeste Lidl supermarkten zijn gesloten op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Bekijk de gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen.
Nettorama openingstijden Alle Nettorama supermarkten zijn gesloten met Kerst. Op 24 december zijn de Nettorama winkels geopend tot 17.00 uur.
Plus openingstijden Alle Plus supermarkten zijn gesloten met Eerste Kerstdag met uitzondering van 4 winkels. Op Tweede Kerstdag zijn een beperkt aantal Plus supermarkten geopend. Bekijk de openingstijden rondom de feestdagen.
Poiesz openingstijden Op woensdag 24 december zijn de Poiesz winkels geopend tot 18.00 uur. Alle Poiesz supermarkten zijn op Eerste Kerstdag donderdag 25 december gesloten. Op vrijdag 26 december zijn enkele Poiesz winkels open. Hier vind je alle Poiesz openingstijden rondom de feestdagen
Vomar openingstijden Vomar is een van de weinige supermarktketens waar een aantal winkels geopend zijn op Eerste Kerstdag. Op Tweede Kerstdag is circa de helft van de Vomar winkels geopend. Deze winkels openen wel later en gaan ook eerder dicht. Bekijk voor jouw Vomar supermarkt de openingstijden rond de Kerst.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Attent, MCD en Spar hebben nog geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Eerste en Tweede Kerstdag.
Attent openingstijden Ekoplaza openingstijden mcd openingstijden Spar openingstijden 

Voor een aantal winkels als Attent, Ekoplaza en MCD is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom 1ste en 2e Kerstdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

Via de zoekfunctie kun je makkelijk de adressen en telefoonnummers van de supermarkt vinden. Zeker voor de laatste categorie supermarkten is het zoals gezegd aan te raden telefonisch contact op te nemen, om de openingstijden te controleren.

 

- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'