Supermarkt Openingstijden


Route 99 300x250

Supermarkt Openingstijden Hemelvaart

29 mei 2014


Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei 2014) en Pinksteren. Traditioneel zijn Hemelvaart en eerste Pinksterdag dagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdag geopend te zijn. En als het weer een beetje meezit, wil je misschien een barbecue houden en dan is het natuurlijk vervelend als de supermarkt gesloten is terwijl je vlees, salades, stokbrood en bier wilt halen. Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is met Hemelvaart, geeft Yenom hier een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

 

Openingstijden supermarkten op Hemelvaartsdag (29 mei 2014):

 

Agrimarkt openingstijden Alle Agrimarkt supermarkten zijn op donderdag 29 mei gesloten.
albert heijn openingstijden De meeste Albert Heijn winkels zijn op Hemelvaartsdag geopend, waarvan een aantal met gewijzigde openingstijden. Een derde van de winkels is op 29 mei gesloten. Kijk dus goed de AH openingstijden van jouw filiaal.
boni openingstijden Alle Boni supermarkten zijn op Hemelvaartsdag gesloten, met uitzondering van de filialen: Baarn, Heino, Utrecht Zuilen. Bekijk de aangepaste openingstijden per Boni supermarkt.
c1000 openingstijden Van de C1000 supermarkten is de helft open met Hemelvaart, maar sluiten eerder dan normaal hun deuren. Bekijk de aangepaste openingstijden van de C1000 supermarkt per C1000 winkel.
coop openingstijden Bijna alle Coop supermarkten zijn geopend met Hemelvaart. Echter nog niet alle Coop winkels hebben openingstijden geactualiseerd. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is op 29 mei.
Deen openingstijden Alle Deen supermarkten zijn Hemelvaartsdag 29 mei geopend met uitzondering van Hoogkarspel, Wognum en Lelystad. Bekijk de actuele Deen openingstijden.
EMTE supermarkt De meeste EMTÉ supermarkten zijn met Hemelvaart gesloten. Een aantal winkels zijn wel geopend met aangepaste openingtijden. Bekijk hier de openingstijden met Hemelvaart van alle EMTÉ supermarkten.
Hoogvliet openingstijden Veel Hoogvliet winkels zijn geopend met Hemelvaart, echter sluiten veel winkels rond 18.00 uur. Bekijk het welke winkel open zijn en de actuele Hoogvliet openingstijden.
Jan Linders openingstijden Alle Jan Linders supermarkten zijn geopend op donderdag 29 mei, met uitzonderingvan het filiaal Klimmen. De openinsgtijden zijn aangepast dus bekijk de actuele tijden van jouw Jan Linders winkel.
Jumbo openingstijden Bijna alle Jumbo Supermarkten zijn geopend op donderdag 29 mei. Ruim 100 Jumbo winkels zijn gesloten met Hemelvaart. Bekijk hier van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Nettorama openingstijden De meeste Nettorama winkels zijn geopend op donderdag 29 mei. De winkels die open zijn, hebben vaak de zondagsopeninsgtijden. Klik voor een compleet overzicht per Nettorama supermarkt.
Plus openingstijden De helft van de Plus supermarkten is geopend met Hemelvaart, Alle winkels die open zijn hebben afwijkende openingstijden, enkele openen later andere sluiten eerder. Openingstijden van alle Plus supermarkten op Hemelvaart, tref je hier aan.
Poiesz supermarkt
Alle Poiesz supermarkten zijn op Hemelvaartsdag gesloten met uitzondering van Poiesz Workum.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Aldi, Attent, Dagwinkel, Ekoplaza, MCD, Spar en Troefmarkt hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag en zijn waarschijnlijk gesloten.
Aldi openingstijden Attent openingstijden Dagwinkel openingstijden Ekoplaza openingstijden Lidl openingstijden Spar openingstijden Troefmarkt openingstijden 

Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'