Supermarkt Openingstijden

Supermarkt Openingstijden Hemelvaart

7 mei 2013


Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2013) en Pinksteren. Traditioneel zijn Hemelvaart en eerste Pinksterdag dagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdag geopend te zijn. En als het weer een beetje meezit, wil je misschien een barbecue houden en dan is het natuurlijk vervelend als de supermarkt gesloten is terwijl je vlees, salades, stokbrood en bier wilt halen. Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is met Hemelvaart, geeft Yenom hier een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

 

Openingstijden supermarkten op Hemelvaartsdag (9 mei 2013):

Agrimarkt supermarkt Alle Agrimarkt supermarkten zijn op donderdag 9 mei gesloten.
albert heijn supermarkt Veel Albert Heijn winkels zijn op Hemelvaartsdag geopend, waarvan een aantal met gewijzigde openingstijden. Maar ook een behoorlijk aantal supermarkten is gesloten. Bekijk hier de AH website voor de openingstijden van jouw filiaal.
boni supermarkt De Boni supermarkten zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Op vrijdag 10 mei zijn de Boni Supermarkten volgens de normale openingstijden geopend.
c1000 supermarkt Van de C1000 supermarkten is een klein deel open met Hemelvaart, maar sluiten eerder dan normaal hun deuren. Bekijk de aangepaste openingstijden van de C1000 supermarkt per C1000 winkel.
coop supermarkt Bijna alle Coop supermarkten zijn geopend met Hemelvaart. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden of zijn gesloten. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is op 9 mei.
Deen supermarkt Het merendeel van de Deen supermarkten is gesloten op donderdag 9 mei. Enkele winkels zijn geopend op Hemelvaart. Bekijk het complete overzicht van de Deen openingstijden met Hemelvaart
Dekamarkt supermarkt Slechts een klein deel van de Dekamarkt filialen zijn geopend met Hemelvaart. Bekijk hier de Dekamarkt supermarkten open met Hemelvaart en hun openingstijden. Op vrijdag 10 mei zijn alle winkels weer normaal geopend.
Lekkerdoen supermarkt Veel Dirk van de Broek, Bas van de Broek en Digros winkels zijn geopend. De meeste winkels hebben echter beperkte openingstijden (vaak van 10.00 tot 18.00 uur. Op de website van Dirk is dit overzichtelijk weergegeven. Bekijk hier de Lekker Doen website voor de openingstijden van jouw filiaal.
EMTE supermarkt De meeste EMTÉ supermarkten zijn met Hemelvaart gesloten. Een aantal winkels zijn wel geopend met aangepaste openingtijden. Bekijk hier de openingstijden met Hemelvaart van alle EMTÉ supermarkten.
Hoogvliet supermarkt De helft van de Hoogvliet winkels zijn open op donderdag 9 mei. Klik voor een compleet overzicht per Hoogvliet supermarkt.
Jan Linders supermarkt Alle Jan Linders supermarkten zijn met Hemelvaart 9 mei geopend. Behalve de filialen:
  • CUIJK Grotestraat
  • NIJMEGEN Fenikshof
  • WIJCHEN Touwslagersbaan
  • EINDHOVEN Tramstraat
  • HEERLEN Ganzeweide
  • HEERLEN Nobelstraat
  • KERKRADE Marktstraat
De meeste winkels sluiten wel eerder. Bekijk de complete lijst met openinsgtijden van Jan Linders winkels.
Jumbo supermarkt Ongeveer de helft van de Jumbo Supermarkten zijn geopend op Hemelvaartsdag maar sluiten hun deuren wat vroeger dan normaal. Kijk hier om te zien van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend.
Nettorama supermarkt De meeste Nettorama winkels zijn gesloten op donderdag 9 mei. De winkels die open zijn, hebben de zondagsopeninsgtijden. Klik voor een compleet overzicht per Nettorama supermarkt.
Plus supermarkt Een klein deel van de Plus supermarkten is met Hemelvaartsdag geopend. De meeste winkels zijn gesloten. Alle winkels zijn geopend met afwijkende openingstijden, enkele openen later andere sluiten eerder. Bekijk hier of jouw Plus supermarkt open is op donderdag 9 mei.
Poiesz supermarkt
Alle Poiesz supermarkten zijn op Hemelvaartsdag gesloten.
Supercoop supermarkt Alle Supercoop supermarkten zijn geopend met Hemelvaart met uitzondering van Supercoop Musselkanaal en Supercoop Steenwijk. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden. Bekijk hoe laat jouw Supercoop supermarkt geopend is op Hemelvaart donderdag 9 mei.
Vomar supermarkt De meeste Vomar filialen zijn met Hemelvaartsdag geopend. Deze winkels gaan vaak later open en sluiten eerder. Bekijk het actuele overzicht van Vomar voordeelmarkten geopend met Hemelvaart.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Aldi, Lidl en Spar hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag.

aldi supermarktAttent supermarktDagwinkel supermarktEkoplaza supermarktLidl supermarktMCD supermarktSpar supermarktTroefmarkt supermarkt

 

Voor een aantal winkels als Attent en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom Hemelvaart. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

 

Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'